Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Accountmanager

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102721

Over de functie

Wil jij graag aan de slag in een buitendienst functie waarbij je jouw commerciële talent kan laten zien? Wij zijn op zoek naar een accountmanager voor een opdrachtgever in Friesland.

Wat ga je doen?
Jij gaat op zoek naar de beste hotspots in jouw provincie. Van kapperszaak tot restaurant en van bowlingbaan tot zwembad. Je weet precies wat er in de stad gebeurt wanneer het gaat om winkels, wellness, horecagelegenheden en andere leuke plekken. Waarom? Om zoveel mogelijk leuke acties en kortingen te regelen bij deze bedrijven. Zodat iedereen zoveel mogelijk kan genieten van deals die jij hebt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van het klantenbestand, dus zowel het creëren van nieuwe klanten als het beheren van bestaande relaties die je zelf opbouwt. Als accountmanager heb je een afwisselende functie, waarbij je veel op pad bent. Wanneer je niet onderweg bent, ben je wellicht bezig met telefonische acquisitie. Omdat je initiatiefrijk bent breng je zelf de markt in kaart en maak je een plan om hier het meeste uit te kunnen halen.

Waar ga je werken?
Wanneer jij aan de slag gaat in de functie accountmanager treedt je gelijk in dienst bij de opdrachtgever. Het betreft een functie voor de langere periode. Je komt te werken bij een innovatief landelijk bedrijf, het is aan jou en om het Noorden op poten te zetten en meer naamsbekendheid te geven. Totaal krijg je er zo’n honderd collega’s bij door het hele land.

En naast een marktconform salaris met leuke bonusregeling heeft deze functie nog aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Een leaseauto met tankpas, een telefoon, Ipad en laptop van de zaak horen hierbij! Verder hecht het bedrijf waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en mag je trainingen volgen. Afhankelijk van jouw ambities bestaat ook de mogelijkheid om door te groeien naar functies als trainer, coach of regiomanager.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo 4 diploma in een commerciële richting
> je hebt een goede beheersing van de Friese taal
> je hebt bij voorkeur een jaar commerciële werkervaring
> je bezit over een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen en overtuigingskracht
> je ziet het als een ware uitdaging om de verantwoordelijkheid te dragen om de provincie/regio op de kaart te zetten
> je bent zelfstandig en resultaatgericht

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct online. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Abiant Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via