Vacature: Meewerkend voorman kwekerij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102540

Over de functie

Beschik jij over een gedegen plantenkennis en leidinggevende capaciteiten? Dan is de functie van meewerkend voorman kwekerij wellicht iets voor jou.

Als meewerkend voorman kwekerij help en ondersteun je de werkcoach bij het aansturen van een team van circa 20 medewerkers met een arbeidsbeperking. Jullie zorgen er samen met deze medewerkers voor dat diverse heesters en vaste planten worden gekweekt en onderhouden. Je vervangt de werkcoach bij diens afwezigheid.

Onze opdrachtgever denkt in mogelijkheden en haalt graag het beste in de mens naar boven.

Functie-eisen

Je bent op (zeer) korte termijn beschikbaar. Je beschikt over relevante werkervaring en een gedegen plantenkennis; een afgeronde hoveniersopleiding is een pre. Je bent in het bezit van spuitlicentie uitvoerenden gewasbescherming of je bent bereid deze te halen. Daarnaast beschik je over leidinggevende capaciteiten, ben je communicatief vaardig en kun je goed omgaan met mensen met een arbeidsbeperking.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Overname door onze opdrachtgever behoort tevens tot de mogelijkheden.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44). Ben of ken jij de kandidaat die we zoeken, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Deel deze pagina via