Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Operator (3-ploegen)

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103468

Over de functie

Heb jij oog voor kwaliteit en ben je technisch onderlegd? Dan is de functie van operator wellicht iets voor jou.

Als operator ben je verantwoordelijk voor de machinale vervaardiging van halffabricaten benodigd voor het eindproduct, inclusief de kwaliteitscontrole; maak je gebruik van verschillende technieken, waaronder extrusie, breien, spuitgieten en lasers; werk je op wisselende werkstations; assisteer je de onderhoudsmonteurs bij het oplossen van storingen en de uitvoering van het periodiek onderhoud; krijg je trainingen voor de werkzaamheden die je gaat uitvoeren en voer je eenvoudige administratieve werkzaamheden uit.

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie, met doorgroeimogelijkheden voor talentvolle medewerkers. Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie waarin je belangrijke medische producten maakt. Je krijgt fijne collega’s met wie je iedere dag een teamprestatie neerzet. Voordat je aan de slag gaat, krijg je een uitgebreid inwerktraject en gerichte opleidingen.

Functie-eisen

Je beschikt over een mbo-3 opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld WTB of VAPRO-B. Je werkt volgens strikte voorwaarden en je bent kritisch op je eigen werk. Je spreekt je collega’s op een respectvolle manier aan op de kwaliteit van hun werk. Daarnaast heb je voldoende spreek-, lees- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse taal. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en woon je in de regio Noord-Nederland.

Het betreft een fulltime functie op basis van 3 ploegendienst waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de operator die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze pagina via