Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Werkvoorbereider bouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103423

Over de functie

Ben jij gestructureerd in je werkzaamheden en kun jij zelfstandig werken? Dan is de baan ‘werkvoorbereider bouw’ wellicht één die je zoekt!

Je gaat aan het werk bij Hollema Bouw in Surhuisterveen, een veelzijdige en innoverende bouwonderneming met een nuchtere bedrijfscultuur. Als werkvoorbereider functioneer je in een team van meerdere collega’s als coördinator van de projecten.
Je zorgt voor de voorbereiding en bewaakt voortgang van het project. Elke werkdag is verschillend en je hoeft je nooit te vervelen. Je werkt namelijk mee in verschillende projecten en ondersteunt de tekenaar.
Je houdt de kosten in het oog en zorgt er voor dat de juiste materialen op tijd worden besteld. Daarnaast controleer je de manurenbegroting en doe je waar nodig aanpassingen aan bestaande werken / tekeningen.
In deze functie ben jij er verantwoordelijk voor dat de projecten efficiënt en gestructureerd verlopen.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met het CAD-programma Tekla en Microsoft office. Het is een pré als je bekend bent met bouwoffice.
> je hebt enkele jaren ervaring in soortgelijke functie of de capaciteiten vlot zelfstandig zaken op te pakken
> je hebt een mbo opleiding richting bouwkunde afgerond
> je hebt mbo+ / hbo werk- en denkniveau

Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid om door te groeien richting volledig zelfstandig werken op eigen projecten. Het salaris is conform cao Bouwnijverheid en op basis van kennis en ervaring. Bij goed functioneren behoort een aanstelling bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ben jij de werkvoorbereider bouw die Hollema Bouw zoekt? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via