Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs BE
  • Vacaturenummer 103503

Over de functie

Ben jij als ervaren hovenier op zoek naar een baan in de omgeving van Spijk? Dan past deze vacature wellicht perfect bij jou!

Hoe jouw dag als hovenier eruit ziet?
Een goed begin is de helft. Dus je begint meteen stuk voorbereiding van aanlegwerkzaamheden op het terrein. Waarna je deze werkzaamheden ook uitvoert. Voor het grootste deel van de tijd ga je aan de slag in het ‘grijs’. Met andere woorden je bent goed in het aanleggen van straten, rioleringen, afvoersystemen, paden, terrassen en vijvers. Verder kun je aan de hand van tekeningen bouwkundige elementen plaatsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een boog. Als hovenier leg je daarnaast graszoden aan, plant je bloemen en planten. Door de ervaring die je hebt in het groen met tuinen, plantsoenen en parken weet jij dit als geen ander aan te pakken.

Naast dat je een vakspecialist bent, ben je ook communicatief vaardig en werk je nauwkeurig. Wanneer klanten vragen hebben weet jij ze vriendelijk en helder te woord te staan. En aan het eind van een werkdag laat je alles zo netjes mogelijk achter.

Waar je aan de slag gaat?
Bij een hoveniersbedrijf in de omgeving van Spijk. Het team bestaat uit ongeveer tien enthousiaste collega’s. Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer. Het gaat om een tijdelijke fulltime functie voor een aantal maanden.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een afgeronde mbo-diploma niveau 3 richting groen
> je bent in het bezig van rijbewijs BE
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Begin jij liever vandaag dan morgen als hovenier? Solliciteer dan online. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via