Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Storingsmonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103080

Over de functie

Ben jij storingsmonteur? Of wil je graag aan de slag binnen de techniek, maar heb je (nog) geen juiste opleiding? Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever gevestigd in de omgeving van Scheemda op zoek naar een storingsmonteur. Ook is er de mogelijkheid om je intern op te leiden tot storingsmonteur. Doormiddel van een interne opleiding, tevens leer je om camera inspecties en rook inspecties uit te voeren. Als wij jou opgeleid hebben ga je met je eigen volledig ingerichte bus, zelfstandig op pad voor ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden van binnen- en buitenrioleringen. Indien nodig voer je kleine technische werkzaamheden of (nood)reparaties uit op locatie. De werkzaamheden worden zowel overdag als tijdens storingsdiensten uitgevoerd.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een rijbewijs B, rijbewijs C en E is een pre.
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat, mocht je deze niet hebben dan kan je deze behalen via de opdrachtgever
> je bent woonachtig in een straal van 40 km rondom de gemeente Midden-Groningen
> je hebt technisch inzicht
> je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Denk jij na het lezen van de vacature een geschikte kandidaat te zijn? Solliciteer dan meteen online! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via