Vacature: Timmerman 1

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 103225

Over de functie

In de omgeving van Scheemda zijn wij op zoek naar een timmerman I! Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij twee rechterhanden? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
Je gaat allround timmermanwerkzaamheden uitvoeren in zowel de nieuwbouw, verbouw en het onderhoud. Hierbij kun je denken aan het plaatsen, repareren en monteren van deuren tot kozijnen. Verder kun je tekeningen en schetsen bestuderen, ter voorbereiding op het werk. Je kunt bestaande constructies beoordelen en weet wanneer hier iets aan moet gebeuren. Ook het opmeten, aan elkaar bevestigen en het afwerken van constructies is voor jou geen enkel probleem. Het spreekt voor zich dat je goed om kan gaan met verschillende gereedschappen. Wat belangrijk is, is dat je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert.

Beloning is conform Bouw CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt minimaal 3 á 4 jaar ervaring als timmerman 1
> je hebt een afgeronde mbo-opleiding timmerman/houtbewerking (pre)
> je bent woonachtig in de regio
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent in het bezit van een rijbewijs B

Ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan online! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.