Vacature: Voorman staal- en systeembouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103182

Over de functie

Wil jij samen met je collega's werken aan diverse uitdagende projecten binnen de staalbouw en de systeembouw en beschik je over leidinggevende capaciteiten? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken voor de functie voorman staal- en systeembouw.

Als voorman staal- en systeembouw tref je samen met een collega de nodige voorbereidingen in de werkplaats, zoals het op maat maken van profielen. Samen bouwen jullie op locatie projecten vanaf de grond op tot een volwaardige loods of bedrijfspand. Het betreft vooral projecten in Noord-Nederland waarbij jullie professioneel materiaal en gereedschap beschikbaar hebben. Iedere dag start en eindig je op de zaak.
Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om leiding te geven aan de collega met wie je samen aan het werk bent.

Onze opdrachtgever zorgt met ervaren vakmensen voor een hoogwaardig en duurzaam resultaat in grote en kleine projecten. Ze kennen daarbij een goede en informele werksfeer.

Functie-eisen

Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en hebt werkervaring als monteur staal- / systeembouw. Je werkt nauwkeurig en verliest daarbij de kwaliteit niet uit het oog, hebt geen hoogtevrees en bent communicatief vaardig. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen.

Het betreft een afwisselende, fulltime functie voor langere duur waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de voorman staal- en systeembouw die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.