Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Technisch medewerker Provincie Groningen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103523

Over de functie

Voor werk in de Provincie Groningen zijn wij met spoed op zoek naar een technisch medewerker onderhoud wegen.

Het betreft een tijdelijke fulltime baan tot en met half oktober. We zoeken iemand met ervaring in deze sector en het liefst met een civiele technische opleiding of achtergrond. Het betreft het onderhoud aan Provinciale wegen in de Provincie Groningen.

Je kunt hierbij denken aan herstel van rioleringen, herstel van asfalt, bijhouden en snoeien van beplanting langs de wegen. De werkdagen zijn van half 8 tot 16 uur. Je meldt je op een van te voren aangegeven vaste lokatie in de Provincie en dient dus te beschikken over eigen vervoer. Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren moet je een rijbewijs BE hebben.

Functie-inhoud:
Het zelfstandig of in klein teamverband uitvoeren van (klein) onderhoud aan wegen, fietspaden, wegmeubilair, bermen en beplanting. Er wordt opgetreden bij incidenten en calamiteiten, het gaat dan om het uitvoeren van verkeersmaatregelen en opruim- en herstelwerkzaamheden. Je dient flexibel inzetbaar te zijn voor 36 uur per week. Je dient bereid te zijn om bij drukte af en toe mee te draaien in de avonden en/of zaterdagen.

Functie-eisen

> afgeronde MBO-3 opleiding en/of ruime werkervaring op het gebied van civiele techniek, aangevuld met specifieke vaktechnische opleidingen; bij voorkeur vakman wegenbouw
> kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn
> certificaat Basisveiligheid (VCA)
> bereidheid tijdens de avonduren- en/of in het weekend consignatiediensten te draaien
> rijbewijs BE

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of solliciteer direct via de website.

Deel deze pagina via