Vacature: Hulpmonteur luchtkanalen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103574

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond en wil je meewerken aan kleine, middelgrote en grote projecten in heel Nederland? Dan is de functie hulpmonteur luchtkanalen iets voor jou!

Je gaat samen met de monteur mee op pad om luchtkanalen te monteren op verschillende plaatsen. Het kan hierdoor zo zijn dat je soms een hele week in de kost bent.
Je gaat het werk verrichten voor een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat en werkzaam is in de industrie, utiliteit en woningbouw. De opdrachtgevers van dit bedrijf worden voorzien van hoogwaardige luchtkanalen en toebehoren.

Je kan als hulpmonteur meerijden met de monteur als je binnen een straal van 10 km woont van Drachten, Nuis, de Wilp, Hallum, Hasselt of Alphen a/d Rijn.
We bieden je een salaris conform cao metaal en techniek (B3).

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je hebt een technische achtergrond en/of enige ervaring in een technische sector
> je bent bereid om soms een week in de kost te zijn

Je hoeft dus geen rijbewijs te hebben omdat je mee kan rijden met de monteurs. Wel zou het mooi zijn als je rijbewijs B(E) zou hebben, je kan dan wat extra klussen doen.

Ben jij de hulpmonteur luchtkanalen die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.

Deel deze pagina via