Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Automonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Grou
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103577

Over de functie

Sleutelaars opgelet!

Heb jij interesse in het sleutelen aan auto’s en heb je misschien ook recente sleutel-ervaring? Dan is de functie automonteur wellicht iets voor jou!

In de omgeving van Grou zijn we op zoek naar een automonteur. Als automonteur ben je vooral bezig met het onderhouden en repareren van allerlei verschillende merken auto’s. Zowel aan de huidige als de oudere modellen.

Het bedrijf waarin je komt te werken heeft een enthousiast team en een modern ingerichte werkplaats met 8 bruggen en een speciale brug voor het onderhoud van campers. Ook beschikken ze over de modernste apparatuur.

Je hebt goede arbeidsvoorwaarden conform cao metaal – motorvoertuigen en wanneer het van beide kanten goed bevalt krijg je een vast contract.

Functie-eisen

> je hebt een diploma van de opleiding mbo (1e of 2e) autotechnicus
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Als je ervaring hebt met het onderhouden en repareren van auto’s is dat mooi meegenomen. Het bedrijf waarin je komt te werken is een erkend leerbedrijf en biedt de mogelijkheid om intern (verder) te worden opgeleid.

Ben jij de automonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via