Vacature: Vrachtautowasser

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Grijpskerk
  • Vacaturenummer 103611

Over de functie

Ben jij een liefhebber van vrachtauto’s en vind jij dat deze altijd mooi schoon moeten zijn? Dit is jouw kans om daarbij te helpen en aan het werk te gaan als vrachtautowasser!

Samen met een compagnon ben je onderweg in de mobiele truckwash. Niet alleen met bestemmingen in het Noorden, maar door het hele land! Het jonge schoonmaakbedrijf heeft specialistische kennis op het gebied van mobiele truckwash, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging. Wanneer het van beide kanten goed bevalt en er de wens naar is, is het mogelijk om ook ander schoonmaakwerk voor dit bedrijf te doen.

De vrachtauto’s worden door jou ingespoten, geborsteld en weer afgespoten. Omdat de adressen soms richting het zuiden van het land zijn, is het in overleg mogelijk om soms voor een dag in de kost te gaan. Het werk is vaak twee dagen aansluitend.

Functie-eisen

> je bent een aanpakker
> je bent bereid om een dag in de kost te gaan

Verder zou het mooi zijn dat je een VCA-certificaat hebt, in het bezit bent van rijbewijs B en enige ervaring hebt in het (vracht)autowassen.
Ben jij de vrachtautowasser die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.