Vacature: Productiemedewerker metaalbewerking

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 101561

Over de functie

Ben jij niet uit hout gesneden, maar uit metaal en ben je niet bang om vies te worden? Zie jij jezelf als een ‘sterke’ productiemedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een metaalbewerkingsbedrijf in de stad Groningen zijn wij per direct op zoek naar ‘sterke’ productiemedewerkers. Je staat onder een stelling waar je zwaar materiaal van metaal (lantaarnpalen/hekwerken/trappen/fietsenrekken/ vangrails) moet ophangen aan haken. Dit materiaal gaat vervolgens via een bovenloopkraan door de fabriek heen.

Het gaat hier dus niet om lopende-band werk, maar om productiewerk waarbij je de zware metalen objecten moet kunnen tillen.

Je arbeidsvoorwaarden zijn prima:
> de salariering is conform cao grootmetaal
> je ontvangt reiskosten vanaf 11 kilometer
> je ontvangt een ploegentoeslag conform cao

Functie-eisen

> je hebt bij voorkeur ervaring met fysiek zwaar werk en bent fysiek in goede conditie
> je bent een echte aanpakker
> je hebt technisch inzicht
> je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

Verder zou het mooi zijn als je ook in het bezit bent van een heftruckcertificaat en dat je serieus (mee)denkt en (door)vraagt als de instructies niet duidelijk zijn.

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Groningen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via