Vacature: Service coördinator klimaattechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Gorredijk
  • Vacaturenummer 103616

Over de functie

Zet jij de klant op 1 en ga je daarbij altijd voor het allerbeste resultaat? Heb jij een sterk gevoel voor service en kwaliteit zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor onze opdrachtgever ThermoNoord in Gorredijk zoeken wij een gedreven service coördinator klimaattechniek. Heb je geen technische opleiding afgerond? Dan is dat geen probleem. Affiniteit met techniek, interesse in duurzaamheid en een flinke dosis ambitie vinden wij veel belangrijker.

Als service coördinator klimaat mag je rekenen op een veelzijdige functie in een hecht en gedreven team. Jij bent hét aanspreekpunt voor installateurs, dealers en monteurs. Je adviseert ze op professionele wijze en zorgt voor een optimale service. Daarnaast plan je de service en onderhoudsdiensten bij klanten in heel Nederland en zorg je dat deze accuraat afgehandeld worden.

Wat zijn jouw taken?
> onderhouden van klantencontact
> planning van inbedrijfstelling (IBS) van klimaattechnische installaties
> planning van service en onderhoudsopdrachten
> bewaken van de planning en administratieprocedures
> rapporteren van afwijkingen en terugkoppeling aan de afdeling verkoop
> het proactief adviseren van de klant met oog voor commerciële kansen
> voeren van overleg externe firma’s
> beheren en optimaliseren van de onderdelenvoorraad
> beoordelen van garantie van producten in samenwerking met de producent

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau
> je hebt technisch inzicht en interesse in duurzaamheid
> je bent communicatief en sociaal vaardig en hebt oog voor service en kwaliteit
> je kunt zelfstandig werken, komt afspraken na en bent gedreven om als team succes te behalen

Zeg je ThermoNoord dan zeg je dé specialistische groothandel voor de professionele installateur. Een autoriteit op gebied van warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek, airconditioning en sanitair. ThermoNoord is opgericht in 1970 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger-groep. De hoofdvestiging van ThermoNoord staat in Gorredijk. De nevenvestigingen staan in Groningen, De Goorn, Putten, Veghel en Gorinchem. ThermoNoord telt bijna 100 medewerkers. De klimaatafdeling heeft door nauwe samenwerking met diverse partners een landelijke dekking op gebied van service- en reparatiewerkzaamheden.

ThermoNoord biedt je een werkplek in een succesvolle en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur. Je werkt in een zelfstandige rol nauw samen met behulpzame en gedreven collega’s. Er is ruimte voor jouw ideeën en oog voor jouw persoonlijke ontwikkelingen. Uiteraard krijg de kans om jouw kennis te verbreden door het volgen van trainingen. Zet jij de stap naar ThermoNoord? Dan treed je direct in dienst bij het bedrijf.

Informatie?
Abiant verzorgt voor ThermoNoord de werving en selectie voor deze vacature. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf ThermoNoord? Annet Fruitema (Adviseur Werving & selectie) kan jou er veel over vertellen. Annet is te bereiken op tel. 050 - 2060091.

Deel deze pagina via