Vacature: Medewerker agrarische handhaving Waterschap de Hunze en Aa’s

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veendam
  • Vacaturenummer 103495

Over de functie

Op zoek naar een baan waarbij je werkzaam bent in de agrarische sector? Ben je daarnaast overtuigend en resultaatgericht? Word medewerker agrarische handhaving bij Waterschap de Hunze en Aa’s!

Als medewerker agrarische handhaving is je voornaamste taak toezicht houden en controles uitvoeren in de agrarische sector. Je controleert op de naleving van het activiteitbesluit, de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden en de Waterwet. Dit kan zowel binnen als buiten kantoortijden zijn. Wanneer je overtredingen constateert, vertaal je deze zo nodig naar boeterapporten of beschikkingen. Ook adviseer je over bezwaar- en beroepszaken. Om deze taken goed te kunnen uitvoeren stem je dit af met zowel interne als externe partijen.
Wat verder belangrijk is, is dat je kennis over de geldende wet- en regelgeving makkelijk tot je kan nemen en deze ook eigen weet te maken. Door de communicatieve vaardigheden die jij bezit, weet je op overtuigende wijze mensen voor je te winnen.

Werken bij het Waterschap Hunze en Aa’s
Het Waterschap Hunze en Aa’s zorgt voor schoon en voldoende water. Voor sterke dijken die iedereen beschermen tegen overstromingen. En voor waterwegen die goed bevaarbaar zijn. Ze houden daarbij rekening met de verschillende belangen van natuur, landbouw en recreatie. Zodat iedereen in het werkgebied prettig en veilig kan wonen, werken en recreëren. De missie van het waterschap Hunze en Aa’s staat voor veiligheid, schoon en voldoende water tegen lage kosten.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde agrarische of milieukundige opleiding
> je hebt kennis van gewasbeschermingsmiddelen
> je hebt relevante agrarische werkervaring, waardoor je met bijscholing in de handhaving, vrijwel direct inzetbaar bent

Het is een pre wanneer je in het bezit bent van een spuitlicentie. Ook ben je bereid om mee te draaien in de storings- en calamiteitendiensten.

Ben jij dé medewerker agrarische handhaving waar wij naar zoeken? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Abiant Scheemda verzorgt de sollicitatieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via