Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Aankomend bedrijfsleider OGAR

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Oude Pekela
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103629

Over de functie

Omdat de huidige bedrijfsleider over een aantal jaar met pensioen gaat is OGAR op zoek naar een aankomend bedrijfsleider in Oude Pekela.

Wat zijn jouw taken als aankomend bedrijfsleider?
Heldere communicatie is jouw sterke kant. Je bent namelijk hét aanspreekpunt voor klanten, gemeentes en leveranciers. Je bent goed op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, jij weet wanneer het groente-, fruit- en tuinafval (GFT) wel of niet goed is gestort volgens de regels. Ook is leidinggeven je tweede natuur, je weet hoe je een team aanstuurt om zo het beste resultaat te behalen. Je bestuurt een shovel in de fabriekshal waarmee je het inkomende GFT transporteert naar de verwerkingstunnels. Daarna wordt het gecomposteerd materiaal gezeefd. Het verrichten van technische onderhoudswerkzaamheden is jou op het lijf geschreven.

Waar ga je werken?
OGAR te Oude Pekela is een composteringsbedrijf waar het groente-, fruit- en tuinafval (groenbak) van het Noordoosten van de provincie Groningen wordt verwerkt. Het betreft ongeveer 30.000 ton GFT per jaar. Het composteer proces vindt plaats in gesloten tunnels binnen een hal. De voor- en nabewerking vindt plaats in dezelfde hal. Bij OGAR zijn op een gemiddelde dag zo’n drie á vier medewerkers aan het werk.

Functie-eisen

> je hebt een mbo+ werk- en denkniveau
> Je hebt goede contactuele vaardigheden
> je hebt ervaring op de shovel
> je hebt gevoel voor biologische processen, zoals composteren en vergisten
> je hebt ervaring met het aansturen van een team (pre)
> je bent in het bezit van een geldig VCA (VOL) certificaat (pre)
> je hebt een BHV certificaat (pre)

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een kandidaat met een agrarische en/of technische achtergrond. Verder ben je flexibel inzetbaar, heb je groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Denk jij na het lezen van deze vacature de ideale kandidaat te zijn? Solliciteer dan gelijk! Abiant Bedum verzorgt voor OGAR de sollicitatieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via