Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Akkerbouw loonwerker Pomper VOF

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hijken
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103643

Over de functie

Je bent niet bij een trekker en boerderij weg te houden en je doet het liefst geen dag hetzelfde. Je hebt ervaring in de akkerbouw en je bent in het bezit van een spuitlicentie. Ben je daarnaast ook nog fulltime beschikbaar? Dan ben jij de akkerbouw loonwerker die Pomper VOF zoekt.

Als loonwerker heb je zoveel te doen op een dag! De dagen zijn gewoon te kort. Enkele taken die je zult uitvoeren is het verrichten van mest-, zaai- en pootwerkzaamheden, het verrichten van oogstwerkzaamheden en het onderhouden van landbouwmachines. Aangezien je in het bezit bent van je spuitlicentie zal ook het gewasspuiten tot je werkzaamheden behoren evenals het aardappel rooien.

Loon- en Grondverzetbedrijf Pomper VOF is sinds jaren actief in de agrarische sector. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het agrarisch loonwerk en tevens actief in de grondwerkzaamheden. Pomper VOF is een professioneel bedrijf met 4 gemotiveerde deskundigen vast in dienst.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van een spuitlicentie
> je kunt zelfstandig werken
> je hebt ervaring in de akkerbouw

Wil jij per 1 juli ook deel uit maken van dit veelzijdige bedrijf? Solliciteer dan gelijk.
Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via