Vacature: Smalspoorkraanmachinist Waterschap Noorderzijlvest

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103627

Over de functie

Ben jij een natuurliefhebber en droom je van een baan waarbij je veelal in de buitenlucht aan het werk bent? Word kraanmachinist bij Waterschap Noorderzijlvest!

Je rijdt langs om onderhoudswerk aan watergangen en kaden te verrichten. Je rijdt op een smalspoorkraan (Hooby) met klepelmaaier en door jou zien de slootkanten en de maaipaden er weer netjes uit. En daarom is het belangrijk dat je zorgvuldig te werk gaat.

Zeg je Waterschap Noorderzijlvest dan zeg je veilig, voldoende en schoon water voor iedereen in de regio. Zij creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in de regio Noordoost Groningen. Het Waterschap Noorderzijlvest is transparant, resultaatgericht en kostenefficiënt op een innovatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze, in samenwerking met onze partners. Zij willen zichtbaar zijn voor onze omgeving. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun vakgebied.

Functie-eisen

> je hebt recentelijke relevante werkervaring
> je hebt een geldig VCA-certificaat
> je hebt een flexibele houding en bent in staat om zelfstandig te werken

Het gaat om een tijdelijke fulltime functie voor ongeveer 6 maanden.

Ben jij dé enthousiaste en flexibel inzetbare kraanmachinist (smalspoor) die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Abiant Bedum verzorgt de sollicitatieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum op het telefoonnummer 050206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via