Vacature: Planner

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 103654

Over de functie

Kun jij snel schakelen en hou je ervan om zaken op orde te stellen en ad hoc zaken te regelen? Op zoek naar een gevarieerde functie, waarbij je in korte tijd veel ervaring op kan doen? Dan is deze functie als planner/coördinator in de omgeving van Scheemda de ideale baan voor jou.

Geen dag is hetzelfde. En dat geldt zeker in deze rol. Als planner ben jij namelijk dé schakel! Dagelijks spreek je met de uitvoerders, machinisten, werkplaats- en magazijnmedewerkers om zo te weten wat er speelt. Aan de hand hiervan maak jij namelijk de planning: je deelt medewerkers in, zorgt voor het benodigde materiaal en voor voldoende mensen op we werkvloer. Wanneer de planning rond is race je naar de werkvloer om je collega’s hierover te informeren. Naast het plannen pak je ook administratieve taken op, zoals: het checken van de dagrapporten van medewerkers, het maken van inkooporders voor projecten en het controleren van werkbonnen.

Functie-eisen

> je hebt een hbo werk- en denkniveau
> je staat sterk in je schoenen en bent communicatief vaardig
> je kan snel dingen oppakken en nieuwe werkzaamheden eigen maken

Geen ervaring als planner, maar wel ambitie? Als jij het aandurft, maken we er samen een succes van!

Verder is het belangrijk dat je bereid bent om mee te draaien in de bereikbaarheidsdiensten. Het gaat in eerste instantie om een functie voor 5 maanden. De startdatum is 1 juli tot en met begin december.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via