Vacature: (Allround) akkerbouwmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103656

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde harde werker met een passie voor de akkerbouw? Dan ben jij wellicht geknipt voor de functie van allround medewerker akkerbouw.

Als allround akkerbouwmedewerker verricht je de jaarlijks terugkerende werkzaamheden zoals ploegen, zaaien, poten, rooien, inschuren, selecteren en sorteren van diverse akkerbouwgewassen (onder andere pootgoed, uien, granen, bieten). Daarnaast behoort ook klein onderhoud aan de machines tot jouw werkzaamheden.

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Noord-Groningen die er met jou als nieuwe medewerker weer een geslaagd seizoen van wil maken.

Functie-eisen

> je beschikt over relevante werkervaring
> je hebt kennis van diverse akkerbouwgewassen
> je bent in het bezit van een spuitlicentie en heftruckcertificaat

Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Je bent flexibel inzetbaar en indien nodig bereid tot overwerken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast heb je (enig) technisch inzicht.

Het betreft een fulltime functie gedurende het hele jaar waarbij uiteindelijk een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de allround akkerbouwmedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via