Vacature: Monteur touringcar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 103673

Over de functie

Je bent een monteur in hard en nieren en sleutelt graag. Dankzij je mechanisch inzicht kent een touringcar weinig geheimen voor je. Je kunt goed met klanten omgaan, je adviseert ze en geeft ze de nodige informatie. En dat komt goed uit! We zetten je graag aan het werk als monteur touringcar.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Beilen zijn we op zoek naar een fulltime medewerker die onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verricht aan touringcars. Het betreft een functie van 40 uur voor langere periode waarbij overname behoort tot de mogelijkheden. Je bent werkzaam in een professioneel bedrijf waarbij je jezelf kunt ontplooien en blijven ontwikkelen.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over technisch inzicht en bij voorkeur relevante werkervaring. Verder ben je flexibel want het kan zomaar zijn dat je aan het einde van de dag nog moet zorgen dat de touringcar morgen weer de weg op kan. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken maar ben je ook een échte aanwinst voor het bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via