Vacature: Gastheer/- vrouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband oproep
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 103708

Over de functie

Je wil graag betekenisvol werk doen en krijgt energie van horeca. Je hebt graag alles onder controle en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Voor een opdrachtgever in het Noorden van Nederland zijn we opzoek naar een gastheer/- vrouw. Naast de kassa- en bedieningswerkzaamheden ontvang je interne medewerkers en gasten. Je zorgt ervoor dat de verschillende vergaderruimtes gebruiksklaar zijn, je assisteert bij verschillende keukenwerkzaamheden en je zorgt ervoor dat het bedrijfsrestaurant en de keuken spik en span zijn.

Wij zoeken iemand van week 30 tot en met week 35. Je werkt van maandag tot vrijdag van ± 09.00 uur tot 15.00 uur. Week 32 tot en met 34 heb je werktijden van 11.00 uur tot 14.00 uur. Na deze periode ben je met name beschikbaar in de vakanties. Daarnaast willen we je graag oproepen indien 1 van de medewerkers ziek is.

Je komt te werken in een groot, georganiseerd familiebedrijf met een goede sfeer. Ben jij het gezicht dat ontbreekt in onze organisatie?

Functie-eisen

Voor deze afwisselende functie:
> heb je een rijbewijs b en eigen vervoer
> heb je enige ervaring in de horecabranche
> heb je kennis van HACCP en sociale hygiëne
> heb je goede communicatieve vaardigheden
> ben je representatief

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Stuur dan je cv met motivatie! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Spijk via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via