Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Rijbewijs T
  • Vacaturenummer 102964

Over de functie

Wil jij graag aan de slag op een akkerbouwbedrijf in de regio van Spijk? Heb jij daarnaast technisch inzicht, waardoor je met gemak klein onderhoud aan landbouwmachines kan doen?

Voor een groot akkerbouwbedrijf op het gebied van pootgoedteelt zijn wij op zoek naar een akkerbouwmedewerker. In de zomermaanden ben je inzetbaar voor veldwerkzaamheden, zoals: frezen, kieper rijden en trekker werkzaamheden. In de winterperiode ligt de focus meer op onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierbij kan je denken aan olie verversen, lagers vervangen en andere lichte onderhoudswerkzaamheden. Door jouw technische kennis is dit geen enkel probleem. En ook weet jij hoe werkt met een GPS systeem.

Beloning vindt plaats volgens de cao Open Teelten. Het betreft een afwisselende, fulltime functie voor de langere tijd waarbij je met meerdere collega’s samenwerkt.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een rijbewijs B en T
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
> je hebt technisch inzicht

Wil jij aan de slag als akkerbouwmedewerker? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan voor vragen of meer informatie ook contact opnemen met Abiant Spijk, telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via