Vacature: Opperman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103728

Over de functie

Heb jij een actieve houding en zie je het werk liggen? Heb je ervaring als opperman of kun je in ieder geval verschillende werkzaamheden uitvoeren en toch het overzicht houden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Sneek zijn wij opzoek naar een opperman uit Stadskanaal. Je woont in (omgeving) Stadskanaal omdat je kan meerijden met je collega. Als opperman werk je samen met een straatmaker aan wegen, trottoirs en andere bestratingen. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit, als het inrichten van het werkterrein, het veiligstellen van kabels en leidingen en het stellen van banden en kolken. Tijdens het straatwerk voer je als opperman zand en stenen aan voor de straatmaker en maak je passtukken. Je veegt het straatwerk in en helpt de straatmaker bij het plaatsen van straatmeubilair.

Wat bieden wij jou?
> werk bij een zeer innovatief bedrijf op het gebied van machinaal straten
> een fulltime functie van 07.00 uur tot 16.00 uur
> werk voor langere periode
> salariëring is volgens cao bouw

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je bent een aanpakker en representatief
> je hebt enige ervaring als opperman

Ben jij de persoon die in elke dag weer een uitdaging ziet en heb je relevantie aantoonbare werkervaring? Solliciteer dan gelijk!

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via