Vacature: Assistent melker

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102099

Over de functie

Goede voorbehandeling is nodig om de melk van een koe te laten schieten. Wij zoeken een kandidaat die verantwoordelijk wil zijn voor deze taak.

In een klein team van 3 personen zorg jij dat de spenen van de koe goed schoon zijn voordat het melkapparaat wordt aangesloten. Wanneer een koe blijft staan, zorg jij er mee voor dat deze koe in de melkput stapt zodat ook zij gemolken kan worden. Samen zorg je ervoor dat de melkput na het melken schoon is en klaar staat voor de volgende melkbeurt. Daarnaast kan het voorkomen dat je boxen in de stal schoonmaakt.

De werkzaamheden vinden plaats eens per 2 weken op zaterdag en zondag zowel 's ochtends als 's middags. Vrijdagmiddag is een optie. Daarnaast ben je in drukke periodes bereid andere werkzaamheden te verrichten zoals assisteren bij de kuilbult.

Het betreft een functie voor circa 10 uur per week bij een modern melkveehouderijbedrijf in de omgeving van Surhuisterveen.

Functie-eisen

Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde en verantwoordelijke medewerker die zijn/haar werkzaamheden serieus neemt die bekend is met de veehouderij. Verder is het belangrijk dat je woont in de regio Surhuisterveen, Grootegast, Buitenpost en in het bezit bent van eigen vervoer.

Ben jij de assistent melker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via