Vacature: Chauffeur / Shovelmachinist

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 103671

Over de functie

Ben je graag op pad met diverse transporten en is het werken op flexibele tijden voor jou geen belemmering? Ben jij daarnaast een (vrachtwagen) chauffeur maar heb je geen code 95? Dat is voor deze functie geen probleem!

In deze functie als chauffeur / shovelmachinist maak je de stallen schoon en laadt je vrachtwagens met behulp van de shovel. Daarnaast zorg je dat de shovel op de juiste plek komt en uiteraard regel je bijkomende klussen.

Deze functie is vrijgekomen bij een leuk bedrijf met verschillende medewerkers waar ze recht van hun raap zijn. De tijden en dagen zijn flexibel in te plannen waarbij je gemiddeld tussen de 24 en 32 uur per week werkt, maar in overleg kan dit ook meer of minder zijn. Het betreft een functie waarbij je overdag en ’s nachts werkt.

Verder is het mooi meegenomen als je enige ervaring hebt met het besturen van een vrachtwagen, shovel of heftruck. Let op: Je hoeft niet in het bezit van je code 95 certificaat.

Functie-eisen

> je bent een aanpakker en je ziet het werk
> je bent in het bezit van rijbewijzen B, BE, C en CE
> je bent in het bezit van je heftruckcertificaat (pre)

Ben jij de chauffeur / shovelmachinist die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.