Vacature: Glazenwasser

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 103763

Over de functie

Glazen wassen of industrieel reinigen, jij draait je hand niet om voor een grondige schoonmaak. Je werkt nauwkeurig en bent bovendien flexibel in je werktijden. En dat komt goed uit, want dat zou je zomaar deze afwisselende baan kunnen opleveren.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Spijk zijn wij op zoek naar een glazenwasser/allround schoonmaker. Het zijn niet de kantoren en toiletten die je schoonmaakt, maar je houdt je voornamelijk bezig met de schoonmaakwerkzaamheden rondom gebouwen. Dit kan het glazen wassen zijn, het schoonmaken met een hoge druk reiniger etc. Jij gaat ervoor zorgen dat het er buiten ook weer netjes uit komt te zien.

Wij bieden een fulltime functie van 38 uur bij een groot, professioneel bedrijf. Je bent flexibel maar in principe zijn je werktijden tussen 07.00 uur – 16.00 uur. Bij goed bevallen is er kans op een vast contract. De salariëring is volgens de schoonmaak cao.

Functie-eisen

Jij bent een doorzetter die het werkt ziet. Het is mooi meegenomen als je in het bezit bent van je VCA-certificaat maar dit is niet verplicht.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via de website. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via