Vacature: Servicemonteur / Installatiemonteur waterbehandeling regio Noord

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Marum
  • Vacaturenummer 103771

Over de functie

Je bent een ervaren servicemonteur die graag met zijn handen werkt. Je gaat zelfstandig aan de slag en kunt daarbij altijd terugvallen op jouw technisch inzicht. Herken je jezelf in dit profiel? Dan is deze baan geknipt voor jou.

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur bij Remon Waterbehandeling. Jij als servicemonteur bent verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe waterzuiveringsinstallaties bij klanten in de agrarische, industriële, tuinbouw en recreatieve sector. Naast het plaatsen van nieuwe, onderhoud je ook de bestaande installaties. Je bepaalt welke onderdelen vervangen dienen te worden en kunt dit verantwoorden aan de klant. Naast het uitvoeren ben je ook in staat mee te denken met de klant. Je kunt optreden als verkoper en de klant overtuigen van jouw advies. Het is belangrijk als monteur om storingen snel en deskundig op te lossen zodat de klant altijd kunnen rekenen op je service.

Wij bieden je een fulltime baan in een team van enthousiaste collega’s. Je komt te werken bij Remon Waterbehandeling, een groot, professioneel bedrijf waarbinnen je de ruimte krijgt om je talenten optimaal te kunnen ontplooien. Salariëring is volgens de Metaal en Techniek-cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Voor deze veelzijdige functie beschik jij:
> over een rijbewijs BE
> een mbo-opleiding richting elektrotechniek
> aantoonbare werkervaring en een flexibele houding
> een VCA-certificaat (of je bent bereid deze te halen)
> affiniteit met de agrarische sector

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via