Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Jouw leerling aan de slag via Abiant

Wil je een training voor jouw medewerkers of voor jezelf? Wij bieden de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat de komende jaren zich een steeds groter tekort ontwikkelt aan vakbekwame en goed opgeleide arbeidskrachten, leiden wij vanuit Abiant mensen op om zo te voorzien in de vraag naar personeel.

Draag jij bij aan de ontwikkeling van personeel?

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goed geschoold personeel in huis te hebben. Denk jij erover na om nieuw personeel aan te trekken en op te leiden? Wij bieden jou de mogelijkheid om naast de werving en selectie, de uitzendkrachten ook via ons op te leiden door middel van een werk- en leertraject. Uiteraard kunnen wij jouw (bbl-)vacatures ook uitzetten via onze kanalen.

Heb jij een werkplek?

We willen jou vragen om bij te dragen aan de ontwikkeling van personeel door middel van het bieden van een werkplek. Onder andere voor kandidaten die momenteel bbl-opleidingen volgen in de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw zoeken wij werkplekken waar onze leerlingen hun praktijkervaring op kunnen doen. De voordelen voor jou? Een aantrekkelijk tarief, subsidiemogelijkheden en zowel tijdens als na afloop van het traject een gemotiveerde medewerker om voor langere tijd aan jou te binden.

Structurele werkplek

Wij bieden leerlingen een structurele werkplek en dankzij onze trajecten dragen wij bij aan hun ontwikkeling. Ook willen we hiermee een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen de branches. Hierdoor beschik jij als opdrachtgever over goed gekwalificeerd personeel.

Maatschappelijk verantwoord

Met het opleiden van personeel leveren we samen met jou een verantwoorde bijdrage aan de maatschappij. Dankzij korte lijnen met diverse gemeenten en het UWV kunnen we medewerkers, bijvoorbeeld met een afstand tot de arbeidsmarkt, opleiden tot een startkwalificatie. Dankzij deze samenwerkingen en instroom vanuit uitkeringen kunnen we ook een bijdrage leveren aan jouw eventuele SROI-verplichting.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer weten over het aanbieden van een opleidingsplek bij jouw bedrijf of wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden die wij bieden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Voordelen voor jou

  • een aantrekkelijk tarief
  • subsidiemogelijkheden (maximaal € 2.500,-)
  • gemotiveerde medewerker
  • binding personeel voor langere tijd
  • administratie wordt uit handen genomen 

Wij ontzorgen je graag bij het organiseren van de opleiding en het aanvragen van de beschikbare subsidie(s).

Onze opleidingsadviseurs

Abiant Leren en werken heeft een vakvolwaardig team in huis die zowel flexmedewerkers, opdrachtgevers, prospects en Abiant- en MF-vestigingen ontzorgt als het gaat om het inventariseren, ontwikkelen en implementeren van bbl en op maat gemaakte opleidingstrajecten.

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden voor jouw bedrijf? Of wil je zelf graag een opleidingsplek aanbieden? Neem contact op met een Abiant-vestiging bij jou in de buurt of mail naar lerenenwerken@abiant.nl

Uitzendkracht over Abiant Leren en werken

Uitzendkracht over Abiant Leren en werken

Na 10 jaar werken in de zorg was het voor Arjen Brouwer tijd voor verandering. Hij wilde iets in de buitenlucht doen. Een vriend attendeerde hem op een speciale groenopleiding van Abiant. Dit was een maatwerk scholingstraject in samenwerking met TerraNext om je te laten omscholen tot assistent aanleg hovenier. Hij ging de uitdaging aan.