Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Hulp nodig bij het scheren van vee?

Is het tijd om je koeien of schapen te scheren? Abiant ondersteunt je graag met het uitvoeren van deze klus. Wij hebben vakbekwame veescheerders in huis die je met alle liefde komen helpen. Zij beschikken over uitstekend materiaal en werken altijd op een hygiënische manier. Zo wordt het gebruikte materiaal altijd grondig gereinigd en dragen de veescheerders zelf wegwerpoveralls. Omdat wij beschikken over een groot aantal vakkrachten in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen wij er samen met jou voor zorgen dat de scheerklus snel geklaard is.

Waarom je koeien scheren?

Geschoren koeien zijn doorgaans schoner en gezonder dan ongeschoren koeien. Ze kunnen namelijk beter hun warmte kwijt en zweten minder. Hierdoor is de kans op luchtweginfecties kleiner en hebben geschoren koeien minder last van huidparasieten.

Heb je hulp nodig met veescheren? Of wil je meer informatie over wat onze veescheerders voor je kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Contact veescheren

Wil je direct contact met onze planner over de mogelijkheden voor het scheren van je vee? Neem contact op met Abiant Agro.

t 050 303 93 83 
e bedrijfsverzorging@abiant.nl