Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Ervaren mollenvangers inhuren

Is je mooie akkerland, tuin of weidegrond veranderd in een paradijs voor mollen? Eén mol kan in een jaar tijd 3.000 kilo aarde omhoog drukken op jouw perceel! Abiant heeft ervaren mollenvangers in dienst die je helpen met het vangen van mollen zodat je snel van de mollen en molshopen af bent. De Abiant mollenvangers vangen de mollen met traditionele klemmen. Wij adviseren om de mollen minimaal één keer per jaar te laten vangen op percelen grasland omdat je hiermee de kans op overlast aanzienlijk verkleint.

Waarom mollen vangen?

Molshopen hebben een negatief effect op de ruwvoerderwinning. De grond komt namelijk in het ruwvoer terecht waardoor het percentage ruwe anorganische stof (RAS) fors toeneemt. Dit gaat niet alleen ten koste van de voederwaarde van het kuilgras, maar ook ten koste van de smakelijkheid ervan.

Last van mollen?

Heb je last van mollen en wil je snel van de mollen en molshopen af? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Contact mollenvanger

Snel af van de mollen op je erf? De mollenservice van Abiant vangt mollen in Groningen, Drenthe en Friesland. Neem direct contact op!

t 050 303 93 83 
e bedrijfsverzorging@abiant.nl