Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Keuren arbeidsmiddelen

Abiant keurt tegen scherpe tarieven je elektrische handgereedschappen, klimmaterialen, land-, tuin- en parkmachines en ook speeltoestellen. De gecertificeerde keurders van Abiant weten van doorpakken. Ze hebben de kennis en de kunde om iedere keuringsklus te klaren. Wel zo veilig voor jouw medewerkers en jezelf.

De Arbowet verplicht je jaarlijks elektrische hulpmiddelen en klimmaterialen te (laten) keuren. Voorbeelden van elektrische hulpmiddelen zijn: haakse slijper, boormachine, haspel en verlengsnoer. Met klimmaterialen bedoelen we (rol)steigers en ladders van zowel hout als aluminium. Land-, tuin- en parkmachines zijn o.a. grasmaaier, bosmaaier en elektrische heggeschaar.

Werkwijze keuren arbeidsmiddelen

De keurders van Abiant komen bij je op locatie om te keuren. Je kunt de te keuren arbeidsmiddelen ook naar onze werkplaats in Bedum brengen. Je bespaart daarmee voorrijkosten.

Repareren en certificeren

Je ontvangt een inspectielijst per arbeidsmiddel. Als bedrijf ontvang je een keuringscertificaat. De gegevens van de keuring kun je ook digitaal ontvangen van ons. Als jouw materiaal beschadigd is, kunnen wij dat ter plekke voor je repareren. Na reparatie volgt alsnog een goedkeuring. Omdat Abiant geen arbeidsmiddelen verkoopt kunnen we volledig onafhankelijk zijn in onze keuringen.

Heb je vragen over het keuren van arbeidsmiddelen? Of wil je jouw arbeidsmiddelen door Abiant laten keuren? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact keurder arbeidsmiddelen

Wil je direct contact met onze planning over het keuren van arbeidsmiddelen? Neem contact op met Abiant Agro.

t 050 303 93 83 
e bedrijfsverzorging@abiant.nl