Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Klauwverzorgers inhuren

Een goede klauwverzorging is essentieel voor jouw koeien. Onze klauwverzorgers helpen je graag met het behandelen van jouw rundvee. Heb je een klauwverzorger nodig? Als je ’s ochtends tijdig belt naar 050 303 93 93, dan proberen wij dezelfde dag nog langs te komen.

Gecertificeerde klauwverzorgers

Het Rundveepedicurecentrum (RPC) is gevestigd in Bedum en heeft als werkgebied de provincies Groningen en Drenthe. Bij het Rundveepedicurecentrum zijn gecertificeerde rundveepedicures in dienst die allemaal de opleiding tot rundveepedicure hebben gevolgd. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van professionele klauwverzorging volgen zij iedere twee jaar een bijscholingscursus. Tijdens het werken beschikken de pedicures over moderne behandelboxen van hoge kwaliteit en wordt er volgens strikte hygiëneregels gewerkt om het overdragen van ziekten te voorkomen.

Digitale registratie klauwaandoeningen

Wil je goed inzicht hebben in de klauwgezondheid van jouw rundvee? Met behulp van het programma Digiklauw krijg je een goed beeld van de klauwgezondheid op jouw bedrijf. Alle rundveepedicures van het RPC beschikken over een handcomputer waarmee ze digitaal de klauwaandoeningen van jouw koeien kunnen registreren.

Het programma Digiklauw is samen met de Vereniging voor Rundveepedicure, CRV en GD ontwikkeld. Alle rundveepedicures en organisaties die aangesloten zijn bij de landelijke Vereniging van Rundveepedicure kunnen Digiklauw gebruiken. Op de website van CRV heb je de mogelijkheid om de klauwgezondheidsscore van je veestapel te bekijken en te vergelijken.

Rundveepedicurecentrum

Direct contact met het Rundveepedicurecentrum? Bel ons op 050 303 93 93 of mail naar info@rundveepedicurecentrum.nl

Cursus puntjes op de i

Speciaal voor klauwverzorgers organiseert het Rundveepedicurecentrum de opfriscursus 'De puntjes op de i'. Deze eendaagse cursus wordt door één instructeur gegeven in een groep van maximaal vier personen. Tijdens de cursus wordt gestart met het theoriegedeelte, daarna volgt een praktijksessie in de stal.

In totaal verzorgen we gedurende de winterperiode drie keer de cursus 'De puntjes op de i'.