Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Het detacheringsbureau van Noord-Nederland

Wil jij de zekerheid dat de uitzendkracht voor een bepaalde periode beschikbaar blijft voor jouw organisatie? Dan kunnen we een detacheringscontract voor bepaalde tijd opstellen en voor dezelfde periode sluiten wij een opdrachtovereenkomst met jou af.

Detachering, voordeliger dan uitzenden

Detachering is voor jou als opdrachtgever voordeliger dan uitzenden. Wel zullen we bij detachering een contract voor minimaal drie maanden met jou afsluiten. De uitzendkracht kan zowel parttime als fulltime gedetacheerd worden.

Wij kunnen voor jou een gemotiveerde medewerker selecteren, maar je kunt ook zelf iemand aandragen. De uitzendmedewerker komt bij ons in dienst en gaat bij jou aan het werk.

Voordelen detacheringsbureau

De uitzendkracht gaat bij jouw organisatie aan het werk en komt bij ons op de loonlijst te staan. Je profiteert van de flexibiliteit en hebtgeen omkijken naar juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s. Via mijn abiant heb je zelf inzicht in de gewerkte uren van jouw tijdelijke medewerkers en kun je rapportages bekijken.

Werken met uitzendkrachten van Abiant uitzendbureau heeft veel voordelen:

  • je betaalt minimaal de afgesproken contracturen van de detachering
  • eerlijke tarieven
  • geen risico in het geval van ziekte 
  • administratie wordt geregeld
  • loonbetaling wordt gedaan

Wil je meer informatie over uitzenden, neem dan contact op met een Abiant uitzendbureau bij jou in de buurt. Of plaats jouw vacature.

Vacature aanmelden

Wil je hulp bij jouw zoektocht naar personeel? Meld dan jouw vacature aan op onze website of neem contact op met een van onze vestigingen bij jou in de regio.