Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Specialist in uitzenden en detacheren in Noord-Nederland

Op zoek naar personeel dat van aanpakken weet? Via ons uitzendbureau kun je personeel inhuren passend bij jouw bedrijf. Of je nu extra medewerkers zoekt, ter vervanging of bij drukte, bij onze uitzendbureaus in Groningen, Friesland en Drenthe kun je direct terecht. Onze uitzendmedewerkers leveren wat je van ze vraagt. Het zijn flexibele vakkrachten, breed inzetbaar voor kortere en langere tijd. Ze beschikken over de juiste vakkennis en papieren en kunnen dus direct bij je aan de slag.

Vacature plaatsen

Heb je snel behoefte aan één of meer uitzendmedewerkers voor jouw bedrijf? Abiant gaat daadkrachtig en betrokken voor jou op zoek.

Vakantiekrachten nodig?

Bij Abiant regelen wij jouw vakantiekrachten van A tot Z. Van werving en selectie tot verloning, met betrouwbare service en duidelijke facturatie.

Uitzenden

Uitzenden

Het inzetten van uitzendpersoneel heeft meerdere voordelen. Zo draag je geen risico's bij ziekte en met een flexibele schil kun je jouw team snel op- en afschalen.

Detacheren

Wil je voor een lange periode flexibele medewerkers inhuren? Kies dan voor detacheren. Deze vorm van bemiddelen is voor jou als opdrachtgever voordeliger dan uitzenden. 

Werving en selectie

Werving en selectie

De werving en selectie van hoger kaderpersoneel vraagt om specfieke kennis en ervaring. Het team van Abiant Werving & selectie heeft een uitgebreid netwerk en inzicht in talent.

EU-personeel

EU-personeel

Ben je op zoek naar gemotiveerde, vakbekwame EU-medewerkers? Abiant EU Service regelt graag jouw vakkrachten. Onze uitzendmedewerkers zijn goed verzekerd en worden betaald volgens de geldende cao en bijbehorende inlenerscomponenten.

Jobcoaching

Jobcoaching

Wil je een jobcoach inschakelen om een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen? Schakel dan een van onze jobcoaches in. Onze jobcoaches zijn onder andere geschoold door middel van de beroepsopleiding tot jobcoach.

Leren en werken

Leren en Werken

Duurzame inzetbaarheid van personeel vinden wij belangrijk. Onze opleidingsadviseurs helpen mensen daarom graag verder op de arbeidsmarkt zodat zij meer perspectief krijgen. Wil je als bedrijf hieraan bijdragen dan kun je een leerwerkplek aanbieden.

Wat klanten zeggen over Abiant

Toen ik in het ziekenhuis lag, vond ik het een hele geruststelling om te weten dat alles goed geregeld was.
Maatschap van den Burg

Maatschap van den Burg

Abiant is snel en proactief en het team denkt met ons mee.
Gemeente Het Hogeland

Gemeente Het Hogeland

Wij hebben geen behoefte aan groei.
Melkveehouder Keestra

Melkveehouder Keestra

Grondverbeteringswerk gaat op gevoel.
Elzinga Loon- en Grondverzet

Elzinga Loon- en Grondverzet

We hebben gezien dat het werken met uitzendkrachten goed werkt.
Groninger Museum

Groninger Museum

Abiant weet wat een goede kandidaat voor ons is.
Vaatstra Installatietechniek

Vaatstra Installatietechniek

Voorbeeld afbeelding

Abiant is er voor jou

Abiant is één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Met elf uitzendbureaus in Groningen, Friesland en Drenthe is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Stap gerust eens bij één van onze vestigingen binnen.