Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Professionals met ambitie op mbo+-, hbo- en wo-niveau

Abiant Werving & selectie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ondersteunend en hoger kaderpersoneel op mbo+, hbo en wo-niveau in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Noord-Holland. Wij nemen je werk, tijd en zorgen uit handen in de werving en selectie van professionals. Met onze expertise, ervaring en inzet vinden wij de juiste medewerker(s) voor jouw organisatie. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel ambitieuze, talentvolle starters als ervaren, daadkrachtige professionals die staan voor wat ze doen.

Onze procedure

Om te zorgen dat wij de beste kandidaat vinden die beschikt over de juiste kwalificaties, voldoet aan het profiel én past bij jouw organisatie hanteren wij een zorgvuldige wervings- en selectieprocedure, waarbij we vijf stappen doorlopen.

Stap 1: Opstellen functie- en competentieprofiel ideale kandidaat

Naar aanleiding van een persoonlijk kennismakingsgesprek stellen we een functie- en competentieprofiel op. Op basis hiervan schrijven we een wervende vacaturetekst met de juiste zoekwoorden, waardoor deze vacature hoog in de ranking van online zoekmachines wordt getoond.

Stap 2: Werven van geschikte kandidaten

Voor de werving zetten we de vacature uit op diverse kanalen, searchen in ons eigen netwerk, gebruiken de meest geavanceerde technologieën op LinkedIn en zetten samen met een gespecialiseerd team van onze marketingafdeling een online wervingscampagne op.

Stap 3: Selectie op basis van zorgvuldige selectieprocedure

Geschikte kandidaten nodigen we uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We voeren een uitgebreid gesprek waarin we de kennis, vaardigheden, persoonlijkheid, beschikbaarheid én motivatie van de kandidaat beoordelen. Verder winnen we standaard twee referenties in.

Stap 4: Definitieve selectie kandidaten voor sollicitatiegesprek

Op basis van de gesprekken met de kandidaten maken we een definitieve selectie. Deze kandidaten stellen we voor op basis van cv en persoonsprofiel. Samen met jou bepalen we welke kandidaten worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met jou of jouw collega bij jouw organisatie.

Stap 5: Arbeidsvoorwaardengesprek en afronden procedure

Wanneer de gesprekken en het arbeidsvoorwaardengesprek positief zijn afgerond en je wilt een kandidaat aannemen, ronden we de procedure af. Daarbij heb je de keuze om de kandidaat direct zelf in dienst te nemen of via Abiant een detacheringscontract aan te bieden.

Dienstverleningsvormen

Abiant Werving & selectie biedt je twee verschillende dienstverleningsvormen; Werving & Selectie en Detachering. In beide gevallen nemen wij jou het gehele wervings- en selectieproces uit handen; van werving tot plaatsing.

Werving & selectie

Wil je een vaste invulling voor jouw functie of wil je een medewerker direct zelf in dienst nemen? Dan is werving en selectie een interessante optie.

Bij werving en selectie komt de medewerker bij jou in dienst. Je biedt de medewerker een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd aan en betaalt Abiant Werving & selectie een bemiddelingstarief.

Abiant onderscheidt zich met aantrekkelijke tarieven en werkt op basis van no cure, no pay. Alleen bij succesvolle bemiddelingen wordt een fee in rekening gebracht.

De fee is gebaseerd op het bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld dat je met de nieuwe medewerker overeenkomt.

Detachering

Heb je een tijdelijke functie of een tijdelijk project waarvoor je kennis in huis wilt halen? Dan is detachering een interessante optie.

Bij detachering stellen wij voor de medewerker een detacheringscontract voor bepaalde tijd op. Voor dezelfde periode sluit Abiant een opdrachtovereenkomst met jouw bedrijf.

Je hebt geen omkijken naar arbeidsovereenkomsten en eventuele werkgeversrisico’s bij arbeidsongeschiktheid of ziekte.

We brengen alleen de daadwerkelijk gewerkte uren in rekening via een uurtarief o.b.v. een omrekenfactor.

Onze beloftes

  • Persoonlijke benadering: wij kiezen voor een persoonlijke benadering in combinatie met de nieuwste digitale technieken.
  • Ruime ervaring: door onze ruime ervaring kennen we de markt, spreken we de taal en weten we kandidaten op de juiste manier te vinden en triggeren.
  • Groot netwerk: we beschikken over een groot netwerk en actueel database van (latent) werkzoekenden die we actief kunnen benaderen. Deze mensen zijn vaak onbereikbaar voor bedrijven.
  • Digitale tools: dankzij onze digitale tools weten we via diverse online kanalen veel meer geschikte kandidaten te bereiken.
  • Bedrijfspromotie: we promoten niet alleen de vacature maar ook jouw bedrijf. Mensen moeten in eerste instantie bij jouw bedrijf willen werken.
  • Volledige inzet: We zetten ons volledig in voor jouw opdracht en benaderen jouw vacature als een project dat we van A tot Z doorlopen.
  • No cure no pay: We werken nog steeds op basis van no cure, no pay. Alleen bij succesvolle trajecten brengen we een bemiddelingstarief (fee) in rekening.

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar hoger kaderpersoneel en ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?