Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Ontwikkelen door middel van scholing

Bij Abiant begrijpen we het belang van een solide opleiding en de waarde van praktijkervaring in de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarom hebben we een scala aan leerwerktrajecten en bbl-opleidingen samengesteld om jouw carrière te stimuleren en te ondersteunen. Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over de verschillende leerwerktrajecten die wij aanbieden, onze deskundige opleidingsadviseurs die je begeleiden en de diverse bbl-opleidingen waaruit je kunt kiezen. Of je nu een starter bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van werk en leren, of een professional die zich verder wil ontwikkelen, Abiant heeft voor ieder wat wils. Lees verder om te ontdekken hoe onze programma's jouw carrière kunnen vormgeven en jouw toekomstige succes kunnen verzekeren.

Leerwerktraject volgen

Een aanzienlijk deel van je leven wordt besteed aan arbeid. Het is daarom begrijpelijk dat er een moment komt waarop je verlangt naar meer uitdaging in je professionele leven, of zelfs overweegt om een compleet andere weg in te slaan. Onze deskundige opleidingsadviseurs staan klaar om je hierbij te ondersteunen, door middel van op maat gemaakte beroepsgerichte leer- en werktrajecten. Ze zijn in staat om een passende werkplek te vinden die bij jou past en helpen je om te ontdekken waar jouw ware bron van voldoening ligt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden voor jouw bedrijf? Of wil je zelf graag een opleidingsplek aanbieden? Neem contact op met een Abiant-vestiging bij jou in de buurt of mail naar lerenenwerken@abiant.nl

Onze opleidingsadviseurs

Abiant Leren en werken heeft een vakvolwaardig team in huis die zowel flexmedewerkers, opdrachtgevers, prospects en Abiant- en MF-vestigingen ontzorgd als het gaat om het inventariseren, ontwikkelen en implementeren van bbl en op maat gemaakte opleidingstrajecten.