Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Uitzendbureau Groningen

Ben jij op zoek naar werk in de omgeving van Groningen? Abiant Uitzendbureau Groningen is het uitzendbureau voor de stad Groningen en de directe omgeving. Wij hebben een breed aanbod actuele vacatures in diverse vakgebieden, opleidingsniveaus en dienstverbanden. Staat de gewenste functie er niet tussen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je namelijk graag met het vinden van een baan in stad en ommeland. 

Uitzendbureau Groningen

Ben je werkgever en heb je dringend extra personeel nodig? Ook dan kun je bij de vestiging in Groningen terecht. We zijn op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 050 549 28 40. Liever mailen? Stuur dan een bericht naar infogroningen@abiant.nl.

Vacatures uitzendbureau Groningen

Veelgestelde vragen over uitzendbureau Groningen

Wat is een uitzendbureau?

Een uitzendbureau is een bedrijf dat bemiddelt tussen werkgevers en werknemers. Bij Abiant helpen wij mensen met het vinden van hun ideale baan en werkgevers met het vinden van hun ideale uitzendkrachten.

Welke diensten bieden jullie aan?

Bij ons uitzendbureau in Groningen kun je terecht voor uitzenden, detacheren, werving en selectie, EU-personeel, jobcoaching en opleidingen & trainingen. 

Waarom werken via een uitzendbureau?

Het voordeel van werken via een uitzendbureau is dat er sprake is van een groot aanbod vacatures. Hierdoor kun je ervaring opdoen in verschillende sectoren waardoor je ondervindt wat jouw ideale baan is. Bij Abiant bemiddelen wij tussen werkgever en werknemer, waardoor alles voor je wordt geregeld.

Hoe kan ik via een uitzendbureau aan het werk?

Je kunt via ons uitzendbureau in Groningen direct solliciteren via de website op een geschikte vacature. Staat jouw vacature er niet tussen? Dan kun je je ook inschrijven waarna wij contact opnemen zodra er een vacature is die bij jou past.

In welke vakgebieden bieden jullie vacatures aan?

Bij het uitzendbureau van Abiant in Groningen vind je vacatures in de vakgebieden, agrarisch, bouw, techniek, transport & logistiek, groen, commercieel & verkoop, gww, industrie & productie.

Tussen welke dienstverbanden kan ik kiezen?

Je kunt zowel fulltime als parttime en seizoensgebonden aan het werk. Dit is afhankelijk van de vacature.

Voor welke opleidingsniveaus hebben jullie vacatures?

Bij uitzendbureau Abiant vind je zowel geschoold als ongeschoold werk. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden tot het volgen van een opleiding in een werk- en leertraject. 

Uitzendbureau Groningen
Osloweg 110
9723 BX Groningen

Openingstijden

  • Maandag van 8:00 tot 17:00
  • Dinsdag van 8:00 tot 17:00
  • Woensdag van 8:00 tot 17:00
  • Donderdag van 8:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 8:00 tot 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten