Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

De specialist voor EU-personeel

Zoek je zelfstandig flexibel personeel met een aanpakkersmentaliteit en een hoog arbeidsethos? Of zoek je gedreven vaklieden met passie vóór en ervaring in jouw branche? Uiteraard met diezelfde aanpakkersmentaliteit en prima arbeidsethos! Neem dan contact op met Abiant EU Service; betrokken specialist in bemiddeling van buitenlands personeel.

De specialist voor EU-personeel

Persoonlijk en betrouwbaar

Abiant EU Service is een professioneel, kerngezond en betrouwbaar uitzendbureau. Wij werken met een ijzersterk, meertalig team van benaderbare uitzendexperts. Abiant EU Service werkt als zelfstandig merk onder de Abiant Holding. Dus naast, maar vooral ook mét elf Abiant-uitzendvestigingen in de drie noordelijke provincies! Met onze uitzendbroeders delen wij kennis, expertise en contacten. Dat coöperatieve gedachtegoed zit in onze genen. Niet gek met Coöperatie Abiant als onze juridische moeder! Een nuchtere, eerlijke achtergrond die zich bij Abiant EU Service vertaalt in daadkracht, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid en….in hard werken!

Uiteraard hebben wij ruime ervaring in en actuele kennis van de arbeidsmarkt. Daarbij hebben wij vanzelfsprekend ook veel kennis van bijbehorende (internationale) wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij op zorgvuldige en betrouwbare wijze de werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers voor jou waarborgen. Wij vinden precies die medewerker die bij jou, jouw bedrijf en in jouw branche past!

Wij hebben jarenlange ervaring in het werven, selecteren, bemiddelen en begeleiden van werknemers uit Midden- en Oost Europese landen. Wij werken niet alleen voor opdrachtgevers in de land- en tuinbouw, onze mensen zijn ook actief in diverse productieomgevingen, (voeding)industrie en branches zoals de bouw, techniek en grafische industrie bijvoorbeeld.

Wij staan voor goede zorg, persoonlijke aandacht en voor eerlijke, stipte verloning van onze en dus ook jouw buitenlandse medewerkers. Vandaaruit richten wij jouw arbeidsvraagstuk en flexibiliteit met goede, menselijke oplossingen voor u in. Abiant EU Service ontzorgt je volledig op het gebied van personeel, dat is ons vak!

Personeelstekort snel opgelost

Onze dienstverlening begint met een vertaling van jouw personeelsvraagstuk, zodat de oplossing, invulling en uitvoering precies aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarom willen wij jouw bedrijf eerst persoonlijk leren kennen. Pas daarna kunnen wij onze marktkennis en ons uitgebreide Europese netwerk gericht voor jou inzetten. Zo vullen we jouw vacature in en lossen jouw personeelstekort snel op met de best passende buitenlandse medewerker(s). Aanpakkers en vakkrachten die weten wat er bij jou wordt gevraagd.

Natuurlijk verzorgen wij alle zaken die nodig zijn om de Europese werknemer hier goed voor jou aan het werk te laten gaan. Denk daarbij aan goede zorgverzekering, keurige huisvesting, aanvraag BSN, vervoer naar de werkplek en eventueel een tolk indiendat nodig is. In het geval van calamiteiten zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar.

Als je zaken doet met Abiant EU Service, zijn wij formeel werkgever en ben je als opdrachtgever gevrijwaard van diverse risico’s. Dat biedt zekerheid omdat alles is ingericht volgens de juiste regels en bijbehorende cao. Dat is voor jou de toegevoegde waarde van onze Abiant EU Service. Goed en hard werkend personeel, op flexibele basis voor jou aan het werk, tegen eerlijke voorwaarden!

Goede en deskundige begeleiding

Goede begeleiding staat bij ons centraal. Binnen Abiant EU Service heb je een vast aanspreekpunt. De begeleiding reikt waar nodig tot aan de werkplek van de buitenlandse medewerker(s). Een aantal van onze vestigingsmedewerkers spreekt vloeiend Pools, Engels en Duits. De taal kan zo geen barrière zijn en bovendien; de taal van hard werken en de passie voor jouw vak, die verstaan wij allemaal.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Abiant EU Service
Kieler Bocht 64
9723 JB Groningen

050 549 94 01
e info@abiant.eu

Voordelen Abiant EU Service

  • goed, gemotiveerd personeel
  • eerlijke, correcte beloning van jouw en ons personeel
  • persoonlijke benadering en betrokkenheid
  • meertalige, goed bereikbare specialisten
  • groot netwerk en bijzondere marktkennis
  • nauwe samenwerking met Abiant Uitzendgroep
  • keurmerken NEN/VRO/SNF

Actief in diverse sectoren

De uitzendmedewerkers van Abiant EU Service zijn onder andere actief in onderstaande sectoren: