Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vakantiekrachten nodig?

Bij Abiant regelen wij jouw vakantiekrachten van A tot Z. Van werving en selectie tot verloning, met betrouwbare service en duidelijke facturatie. Onze aanpak bespaart tijd en zorgt voor gemoedsrust. Of je nu één scholier of een compleet team nodig hebt, wij regelen het snel en voordelig. Jouw administratie, contracten en loonbetalingen, allemaal in goede handen. Bij Abiant betaal je alleen voor gewerkte uren, zonder verrassingen. Maak deze zomer zorgeloos met Abiant als jouw vertrouwde partner voor vakantiekrachten in Noord-Nederland.

Vakantiekrachten inhuren

Een vertrouwd adres voor jouw vakantiekrachten

Je wilt natuurlijk op een correcte en goed georganiseerde manier invulling geven aan de inzet van jouw vakantiekrachten. Bij Abiant regelen wij het voor je; van werving en selectie van  het vakantiepersoneel tot aan de verloning. Onze betrouwbare en stipte werkwijze bespaart je veel tijd en gedurende de gehele periode staan wij paraat voor advies en ondersteuning.

Werving: van één scholier tot een heel team

Jaarlijks werft Abiant gemotiveerde vakantiekrachten voor diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland. Of het nu gaat om één scholier of jouw gehele personeelsvoorziening, Abiant regelt het allemaal tegen voordelige tarieven. Laat jouw wensen weten en wij zoeken voor jou de geschikte kracht. 

Administratie goed verzorgd

Abiant Uitzendgroep verzorgt het hele administratieve proces snel en zorgvuldig. Of het nu gaat om contracten en eventueel noodzakelijke bijlagen, betaling van loon of afdracht van premies, het wordt allemaal perfect voor jou geregeld.

Alle medewerkers kunnen via de digitale omgeving altijd hun loonstrook inzien. Abiant Uitzendgroep is gewend om wekelijks grote aantallen medewerkers correct uit te betalen. Abiant betaalt naast loon ook vakantiegeld uit en houdt rekening met andere cao-afspraken. Personeelskosten zonder verrassingen.

Jij betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Je ontvangt van Abiant een all-in factuur waarin alle personeelskosten zijn meegenomen, inclusief alle verplichte werkgeverslasten en administratiekosten. 

Vakantiekrachten via Abiant

  • werven en selecteren van vakantiekrachten
  • administratie professioneel en perfect geregeld
  • geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • alleen betalen voor de gewerkte uren
  • lage personeelskosten
  • makkelijke online urenregistratie 
  • snelle urenverwerking

Wetten en regels voor vakantiewerk

Als je vakantiekrachten inzet moet je rekening houden met wetten en regels rondom vakantiewerkers. Hoe jonger de medewerker is, hoe meer regels er gelden. 

Meer informatie

Wil je vakantiewerkers inzetten? Abiant regelt 't! Neem voor meer informatie en een passend voorstel vrijblijvend contact op.