Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Arbeidsvoorwaarden

Werken moet in de eerste plaats leuk zijn, maar er moet natuurlijk ook iets tegenover staan. En dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben we een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden voor je. Dat begint natuurlijk met een marktconform salaris, gebaseerd op jouw functieschaal. Maar we bieden je meer interessante voorwaarden. Welke dat zijn vind je terug op deze pagina én in de vacaturetekst van de betreffende functie.

Goed om te weten
De arbeidsvoorwaarden op deze pagina zijn van toepassing wanneer je voor de Abiant Groep gaat werken. Ga je voor Abiant Agro werken dan gelden er andere arbeidsvoorwaarden; de CAO bedrijfsverzorging is dan van toepassing. 

Vakantiedagen

Bij Abiant Groep krijg je bij een 40-urige werkweek 26 vakantiedagen. Dit is opgebouwd uit 20 wettelijke en 6 bovenwettelijke vakantiedagen.

Naast vakantiedagen ontvang je ook ATV-dagen. Bij een fulltime dienstverband zijn dit 13 dagen. Deze dagen zijn onderdeel van je PKB en jij kunt je PKB inzetten zoals jij dit wilt. Je kan kiezen of je deze ATV-dagen in vrije tijd wilt ontvangen, in geld of juist uitruilen voor iets anders.

Winstuitkering

Als medewerker van Abiant heb je recht op een winst- en resultaatafhankelijke uitkering. Jaarlijks wordt afhankelijk van het resultaat vastgesteld wat de hoogte van het uitkeringspercentage is. De betaling van de winst- en resultaatafhankelijke uitkering vindt plaats in de maand maart en wordt berekend naar rato van het aantal maanden dat je in dienst bent geweest in het boekjaar.

Laptop en telefoon

Als medewerker van Abiant krijg je de beschikking over een laptop en smartphone met een data abonnement voor zakelijk gebruik, zodat je flexibel kunt werken en goed bereikbaar bent. Ook voor het thuiswerken is dit te gebruiken. De laptop en telefoon krijg je bij indiensttreding uitgereikt. 

Hybride werken

Bij Abiant bieden we je de mogelijkheid om hybride te werken. Onder hybride werken wordt verstaan: gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor werken. Dit kan voor jou als medewerker en voor ons als Abiant voordelen opleveren zoals het vergroten van het werkplezier en verminderen van je reistijd. Voor de dagen dat je thuiswerkt ontvang je bovendien een thuiswerkvergoeding.

Collectieve zorgverzekering

Abiant heeft een collectieve zorgverzekering bij Menzis afgesloten. Hiermee profiteer je van 5% korting op je premie. Overstappen kan online. Ben je al verzekerd bij Menzis? Ook dan kan je polis worden omgezet naar de collectieve zorgverzekering, zodat je kunt profiteren van de collectiviteitkorting. Naast de collectieve zorgverzekering bij Menzis hebben we ook een collectieve zorgverzekering afgesloten bij De Friesland. 

Collectieve autoverzekering

Medewerkers van Abiant hebben de mogelijkheid om te profiteren van het voordeel van een collectieve autoverzekering die ReduRisk aanbiedt. Hierbij profiteer je van een scherpe premie, uitstekende voorwaarden en volop keuzevrijheid in dekkingen.

Vakantiegeld

Bij Abiant heb je recht op 8,25% vakantiegeld van je bruto jaarsalaris van het afgelopen jaar. Dit bedrag is opgenomen in je PKB en kun je dus op ieder moment uit laten betalen of juist inzetten voor extra vakantiedagen.
 

Pensioen

Bij Abiant zorgen we voor een goede pensioenregeling. Abiant heeft een beschikbare premieregeling afgesloten, zonder een medewerkersbijdrage.

FiscFree

Als je bij Abiant werkt, kun je met belastingvoordeel bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, sportschoolabonnement of laptop/tablet/mobiel aanschaffen. Voor de uitvoering van deze regeling werkt Abiant samen met FiscFree. Via FiscFree koop je producten of lever je aankoopbonnen aan. FiscFree voert vervolgens de regeling verder uit en zorgt voor de communicatie met Abiant over je gemaakte keuze.

Reiskostenvergoeding

Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer (€0,25 per km). Afhankelijk van je functie, kun je in aanmerking komen voor een (elektrische) leaseauto.

Persoonlijk keuzebudget

Bij Abiant heb je recht op een Persoonlijk Keuzebudget (PKB). In het PKB is vakantietoeslag, ATV-dagen en bijzonder verlof opgenomen. Het PKB kan je inzetten voor meer vrij tijd of geld. Dit kun je inzetten voor bijvoorbeeld duurzaam inzetbaarheid, scholing, thuiswerkplek, ouderschapsverlof, etc.

Collega's aan het woord

Ik voel me verantwoordelijk om een thuis te genereren voor ons EU-personeel.
Lisa Busscher

Lisa Busscher

Accountmanager
Koeien zijn levend vee en dat brengt risico’s met zich mee.
Kelly

Kelly

Bedrijfsverzorger
De afwisseling van klanten maakt het werk leuk.
Bauke Jilderda

Bauke Jilderda

Bestrijdingstechnicus
Op het werk en bij klanten ben ik dezelfde persoon als thuis.
Martina Kremer

Martina Kremer

Vestigingsmanager
Met de stap naar vestigingsmanager heb ik meer invloed op het commerciële succes van Abiant.
Sjoerd Muntendam

Sjoerd Muntendam

Vestigingsmanager
Ik vind het mooi om mensen verder te helpen met hun loopbaan.
Robert Freese

Robert Freese

Planner