Vacature: Leerling tegelzetter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 103813

Over de functie

Ben jij handig en wil jij het vak tegelzetten graag leren? Ben je een handige aanpakker en ben je gemotiveerd? Dan is deze functie als leerling tegelzetter misschien wel iets voor jou!

Als leerling tegelzetter word je niet direct in het diepe gegooid, je wordt goed begeleid en het vak wordt je echt aangeleerd. Het belangrijkste is dan ook dat je ervaring op doet met het zetten van tegels in badkamers, keukens en toiletten.

Je gaat aan het werk voor een tegelzet- en tegelhandel bedrijf in de buurt van Joure. De werkzaamheden van dit bedrijf bestaan uit onder andere het leveren en aanbrengen van wandtegels, vloertegels, natuursteen, sanitair en vloerverwarming.

Je werkt fulltime voor langere tijd van 7.00 uur tot 16.00 uur. Het bedrijf waarvoor je komt te werken kent een prima sfeer met een open cultuur. Ook is er ruimte ook binnen het bedrijf door te groeien.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van je VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen)
> je bent geïnteresseerd in het vak tegelzetten

Ben jij de leerling tegelzetter die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.