Vacature: Trekkermachinist klepelmaaier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Veenwouden
  • Vacaturenummer 103820

Over de functie

Rijd jij binnenkort op een New Holland t6070? Het zou zomaar kunnen als jij je geroepen voelt om als trekkerchauffeur klepelmaaier aan de slag te gaan!

Voor een opdrachtgever uit midden Friesland zijn wij op zoek naar een trekkerchauffeur voor de maaikorf en klepelen. Naast deze werkzaamheden behoort het dagelijks onderhoud van de machines ook tot je werkzaamheden.

Je komt niet zomaar op een standaard trekker te rijden, maar op een New Holland t6070.

Je gaat aan de slag bij een mooi bedrijf, met circa 100 medewerkers, die een belangrijke regionale speler is binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw sector. Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf.
Dankzij de platte organisatiestructuur zijn de lijntjes kort en staat een vriendelijke en oplossingsgerichte werkhouding voorop bij het uitvoeren van opdrachten.

Het betreft een fulltime functie. Bij gebleken geschiktheid is dit tot einde van het seizoen. Salaris zal conform Cao Leo worden vastgesteld.

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare werkervaring
> je bent gemotiveerd en een echter trekker man of –vrouw
> je bent zelfstandig en hebt kennis om het dagelijks onderhoud te kunnen uitvoeren aan de machine.
> je bent in bezit van het certificaat Veilig werken langs de weg
> je bent in bezit van een geldig VCA-certificaat (of je bent bereid deze te halen)

Ben jij de trekkerchauffeur klepelmaaier die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.