Vacature: Allround machinist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs C
  • Vacaturenummer 103430

Over de functie

Gezocht, allround machinist in de omgeving van Scheemda!

Als allround machinist word je ingezet bij werkzaamheden richting industriele reiniging. Hierbij maak je gebruik van verscheidene machines hoge druk- en vacuümapparatuur, compressoren, pneumatisch gereedschap en andere beschikbaar gestelde apparaten. Ook handmatige reiniging behoort tot jouw takenpakket. Omdat de klant koning is, is het belangrijk dat je communicatief en sociaal vaardiog bent. En dat je met plezier klanten te woord staat. Ook staat veiligheid bij dit bedrijf voorop, als allround machist stuur je een groep industrieel reinigers aan. En zorg je ervoor dat er gewerkt wordt volgens de geldende regels en werkinstructies. Je lost storingen op en wanneer dat niet lukt schakel je hulp in.

De standplaats is in de omgeving van Scheemda, je werkgebied is Noord-Nederland. En soms ook in andere delen van het land. Verder is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, omdat overwerk en werken in de weekenden ook voor kan komen.

Het aanbod
> een fulltime functie voor langere tijd
> de mogelijkheid om intern cursussen te volgen
> enthousiaste collega's en een prettige werksfeer
> een salaris dat past bij je werkervaring en opleidingsachtergrond

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van rijbewijs c
> je hebt technisch inzicht

Ook wanneer je nog geen ervaring hebt als machinist, maar graag aan de slag gaat in dit vakgebied nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om je intern op te leiden.

Solliciteren? Stuur dan gelijk je cv toe! Heb je vragen of wil je nog meer informatie, bel dan gerust met Abiant Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via