Vacature: Allround reiniger bij Buwalda Multiservice

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Franeker
  • Vacaturenummer 103944

Over de functie

Zonnepanelen, rioleringen of gevels, Buwalda Multiservice reinigt bijna alles! Kan jij goed omgaan met een hogedrukreiniger en ander schoonmaakapparatuur of denk jij hier goed mee om te kunnen gaan? Dan is deze vacature als allround reiniger misschien wel iets voor jou!

De naam zegt het eigenlijk al. Buwalda Multiservice, gevestigd in Franeker, levert vele diverse soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. Ze zijn gevestigd in Franeker en de opdrachtgevers bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.

Voor dit mooie bedrijf ga je aan de slag als allround reiniger. Het materiaal is hier prima, je wordt goed ingewerkt en je krijgt direct op de eerste werkdag je werkkleding. Je werkt fulltime dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. Het zou een keer voor kunnen komen dat je op een zaterdag of zondag wordt gevraagd om een (nood)klus uit te voeren.

Allround reiniger

Functie-eisen

> je hebt geen last van hoogtevrees
> je kan fysiek zwaar werk aan

Het zou mooi zijn als je ook in het bezit bent van een VCA-certificaat.

Ben jij de allround reiniger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via vacature@abiant.nl