Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Timmerman houtskeletbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 104010

Over de functie

Ben je een timmerman en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze functie en ga aan de slag als timmerman houtskeletbouw bij een bedrijf dat bouwkundige projecten leidt, bouwplannen realiseert en houtskeletbouw levert.

Het bedrijf waar je komt te werken levert houtskeletbouw in zowel provincie Groningen, Friesland en Drenthe als buiten Noord-Nederland.

Je bent tijdens deze functie verantwoordelijk voor onder andere het volgens tekening bouwen van woningen en appartementen. Dit kan zowel in de werkplaats zijn als op de plaats waar de projecten worden uitgevoerd. De eerste tijd zal je meehelpen met het realiseren van de uitbereiding van het pand van het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat. Daarna zal je onder andere ingezet worden om aan de slag te gaan bij een nieuwbouwproject in Delfzijl.

Je werkt fulltime dagdiensten en je werkt in ieder geval tot de zomer 2019.

Functie-eisen

> je hebt een timmermans-opleiding afgerond
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en een geldig VCA-certificaat
> je kan volgens tekening bouwen

Verder is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken maar ook in teamverband. Je bent in contact met collega aannemers en de overheid.

Ben jij de timmerman houtskeletbouw die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via