Vacature: Leerling schilder Hoogeland Schilders BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Uithuizen
  • Vacaturenummer 103796

Over de functie

Heb je een scherp oog, een vaste hand en ervaring in de schildersbranche? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie van leerling schilder bij Hoogeland Schilders BV.

Hoogeland Schilders BV is een in 2014 opgerichte onderneming die haar werkzaamheden voornamelijk uitoefent in de regio “het Hoogeland”. Met gedreven en goed opgeleid personeel zijn zij de partner voor alle werkzaamheden die tot het schildersvak behoren. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid is voor Hoogeland Schilders een vanzelfsprekendheid.

Als leerling schilder houd jij je bezig met alle voorkomende schilderwerken, of het nu gaat schilderwerkzaamheden binnen of buiten. Werkzaamheden die je uitvoert in deze rol: schuren, voorgrond afplakken en het schilderen.

Het aanbod:
> een fulltime baan voor langere tijd
> een goed salaris dat wordt vastgesteld aan de hand van het Schilders-afwerkings- en glaszetbedrijf-cao
> een klein hecht team met vijf collega's

Functie-eisen

> je hebt enige ervaring als schilder
> je bent sociaal vaardig en klantvriendelijk
> daarnaast werk je nauwkeurig

Abiant verzorgt voor de werving- en selectieprocedure. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie gelijk naar ons toe! Sollicitaties die rechtstreeks naar Hoogeland Schilders BV worden gestuurd zullen niet opgepakt worden. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via