Vacature: Dakdekker Bitumen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Vacaturenummer 102555

Over de functie

Ben jij in staat om werkzaamheden op hoogte uit te voeren? Werk je graag in de buitenlucht en ben je een harde werker die zelfstandig kan werken? Dan is deze vacature als dakdekker bitumen wellicht de ideale volgende stap!

Samen met je collega's monteer, onderhoud en repareer je daken in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Het vervangen en aanleggen van dakbedekking behoort tot je dagelijkse taken. Elk dak is anders en dit vergt kennis van de dakconstructie en de dakbedekking.
Vanuit ervaring kan je goed dakleer branden, isolatie leggen en lood en zink bewerken. Uiteraard heb jij geen last van hoogtevrees, omdat je voornamelijk op hellende en platte daken. Je werkt zowel bij particulieren als op grote projecten en hebt te maken met verschillende mensen uit diverse bouwdisciplines.

Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao Bitumineuze & kunststof dakbedekking (40 uur per week). Afhankelijk van leeftijd en ervaring valt de inschaling tussen €2381 - 2946 bruto per maand.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je hebt werkervaring in de functie van dakdekker
> je bent in het bezit van een rijbewijs B

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar? Neem dan contact op met de Abiant Bedum op 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl .

Deel deze vacature via