Vacature: Allround vakkracht gww Everts

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winsum
  • Vacaturenummer 104047

Over de functie

Heb jij al een aantal jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij daarnaast een harde werker en een ware teamspeler? Dan is deze functie als allround vakkracht gww bij Everts Winsum de ideale baan voor jou!

Wat je gaat doen als allround vakkracht grond-, weg- en waterbouw?
Je krijgt een divers takenpakket. Zo kan je worden ingezet voor grondwerk, straatwerk, rioleringswerkzaamheden en het plaatsen van beschoeiing en vlonders. Verder kan je ook worden ingezet op de dumper, minikraan, minishovel of voor onkruidbestrijding.

Over het bedrijf
Everts is een aanneming- en grondverzetbedrijf dat zich heeft gevestigd in Winsum. Zij zetten zich in voor de grond- weg en waterbouw. Hun klanten bestaan uit bedrijven, overheden, particulieren en agrariërs. In de loop der jaren hebben zij veel ervaring opgedaan in onder andere: grondverzet, bestratingen, rioleringen, tuinaanleg, onkruidbeheer en het aanleggen van beschoeiingen en steigers. Zo hebben zij een goede reputatie opgebouwd in de gww-sector. Met een speciaal machinepark dat ingericht is om in grote en kleine ruimtes te werken zijn zij in staat om vrijwel iedere plek te bereiken.

Logo Everts Winsum nieuw (201810101122172217)

Werken bij Everts is werken in een groeiend familiebedrijf in een jong en flexibel team. Er is een hecht team en onderling heerst er een informele sfeer. Collega’s staan klaar voor elkaar. Wanneer je hier aan de slag gaat als allround vakkracht gww krijg je een jaarcontract. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de mogelijkheid tot een vast contract.

Functie-eisen

> je hebt minimaal drie jaar werkervaring in de gww
> je bent in het bezit van rijbewijs be
> je hebt een geldig VCA-certificaat

Ben jij dé allround vakkracht die wij zoeken? Dan zien we graag je cv tegemoet.
Abiant Bedum verzorgt voor Everts de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via