Vacature: Timmerman houtskeletbouw Kenders Bouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Vacaturenummer 104074

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden, technisch inzicht en noemen ze jou ook wel handige Harry? Dan hebben wij dé ideale baan voor jou!

Kenders Bouw in Bedum is namelijk op zoek naar een timmerman houtskeletbouw.
Kenders Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en rennovatie. Zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Als timmerman houtskeletbouw hou je je alleen bezig met de nieuwbouw. In de werkplaats werk je mee met het in elkaar zetten van de verschillende onderdelen. Vervolgens worden deze bouwpakketten naar de locatie gebracht, waar jij samen met je collega’s helpt met het afbouwen en in elkaar zetten van verschillende woningen.

Het aanbod
Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Een jaarcontract behoort tot een van de mogelijkheden. Ook rusten wij jou uit met uitstekend gereedschap en mooie werkkleding. Je ontvangt een bouwpensioen, ATV en verloning vindt plaats vanuit de cao Bouwnijverheid. Het uurloon wordt vastgesteld op basis van je achtergrond en werkervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs b (be is een pre)
> je hebt technisch inzicht
> je hebt een VCA-certificaat of bent bereid om deze te halen

Zie jij jezelf al werken als timmerman houtskeletbouw bij Kenders Bouw? Stuur dan gelijk je cv! Abiant Bedum verzorgt voor Kenders Bouw de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum via 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via